LAWSTUDIES

Обучение в областта на правата на човека Унгария - Програми Обучение в областта на правата на човека Унгария Обучение в областта на правата на човека

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

A излаз на море страна, намерени в региона на Централна Европа с унгарския, техния официален език. Математика на страната и науката подход са изключителни. Той домове първата в света технология институт. Той е тук, че първият парен двигател в Европа е построен през 1722.

Обучение в областта на правата на човека Унгария - Запишете се за LLM Унгария. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Унгария тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Унгария Filter

Магистър по европейски права на човека LL.M.

Eötvös Loránd University
LLM
Септ. 2020
<
Задочно обучение
19 Юли 2020
Английски
Кампус

Целта на програмата е да формира международно известни юридически експерти, които са готови да приемат предизвикателства в глобален мащаб и уверени да се справят със сложни въ ...

Научете повече