Pravnikursove.com

Обучение в областта на правата на човека Johannesburg - Програми Обучение в областта на правата на човека Johannesburg Обучение в областта на правата на човека, Johannesburg

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Йоханесбург е най-големият източник на злато и диаманти в Южна Африка. Той е в основата на Конституционния съд на Южна Африка и е най-големият и богат град в провинция Гаутенг. Той е дом на университета в Йоханесбург.

Обучение в областта на правата на човека Johannesburg - Запишете се за LLM Johannesburg. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Johannesburg Filter

LLM в областта на правата на човека

University of Johannesburg
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg + още 1

Очаква се студентите да завършат малка дисертация по всяка тема в широкото поле на основните права. Те ще се възползват от изследователски семинари, които помагат