LAWSTUDIES

Обучение в областта на правата на човека Южноафриканска Република - Програми Обучение в областта на правата на човека Южноафриканска Република Обучение в областта на правата на човека

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Обучение в областта на правата на човека Южноафриканска Република - Запишете се за LLM Южноафриканска Република. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Южноафриканска Република тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Южноафриканска Република Filter

LLM в областта на правата на човека

University of Johannesburg
LLM
Ян. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Очаква се студентите да завършат малка дисертация по всяка тема в широкото поле на основните права. Те ще се възползват от изследователски семинари, които помагат ...

Научете повече