Pravnikursove.com

Обучение в областта на правата на човека Massachusetts - Програми Обучение в областта на правата на човека Massachusetts Обучение в областта на правата на човека, Massachusetts

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Обучение в областта на правата на човека Massachusetts - Запишете се за LLM Massachusetts. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Massachusetts Filter

Магистър по право в международната програма за право за човешките права

Cambridge Graduate University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Cambridge

Капитаните на закона в международното право Program правата на човека е предназначена да даде възможност на студентите да се образува напреднал концептуално разбиране на международното право, свързано с насърчаването и