Pravnikursove.com

Онлайн обучение Обучение по гражданско право програми, търсене на най-добрите програми LLM тук!- Магистър по право

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Онлайн обучение програми LLM: Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училището и онлайн информация LLM директно, спестете време и се свържете с LLM признания тук!

14 резултата за Обучение по гражданско право Filter

майстор в частното право

Baltic International Academy
Кампус Редовно обучение 3 семестри Отворено кандидатстване Латвия Riga

Програма: частно право Тип: Пълна програма на обучение

господар на общественото и международното право

Melbourne Law School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Запитване на информация Австралия Melbourne + още 1

Адвокатски Майсторите на Мелбърн е програма, завършил право на най-високо качество, достъпни за завършилите право и без право. Специализацията в общественото и международното право обединява конституционно, административно и международно право в признаване на нарастващата взаимозависимост на международното и националното право.

Магистър по право (LL.M.) Програми

Koc University - Istanbul Turkey
Кампус Редовно обучение 12 - 24 месеца Септември 2020 Турция Istanbul

Университетското училище Коч има за цел да подхранва творчески и усъвършенствани юристи със своите богати на съдържание курсове по публично право, частно право и своята основна програма, която дава възможност на учениците да се отличават с различни дисциплини. Програмата на юридическото училище отговаря адекватно на нуждите на Турция за адвокати, които притежават професионална езикова компетентност и международна перспектива. Студентите по юридически факултети имат възможност да се срещат с професионални адвокати в редовните семинари за тяхното академично и кариерно развитие.

Магистър по право

Beijing Institute Of Technology
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Китай Beijing

Програмата на правото в БИТ, със закона като основен предмет, е извършила характерно образование в юриспруденцията (като основно право за обичайното право и юридически методи), гражданското и търговското право (с правото на интелектуална собственост като ядро), околната среда и ресурсите Закон за закрила (като основен закон за енергийното право и екологичното законодателство), международното право (като законите за въздушното пространство и космическото пространство и закона за защита на правата на човека) и процесуалното право (като ядрото на съдебната и процесуалната система).

LLM / PGDip / PGCert Закон за обществените поръчки и политика

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 10 - 24 месеца Септември 2019 Великобритания Nottingham

За да отговори на необходимостта от задълбочено обучение в тази област, тази уникална програма за непълно работно време осигурява "златен стандарт" за образование в тази област.

LLM в международното публично право

University of Groningen
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Холандия Groningen

Програмата LLM в публичното международно право в University of Groningen осигурява на студентите силна основа в повечето области на публичното международно право и е предназначена да осигури оптимална комбинация от преподаване и менторинг, за да осигури постигането на нашите цели в областта на разпространението на знания и обучението на академични, правни и практически умения.

Магистър по международно публично право

Utrecht University
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Холандия Utrecht

Програмата на нашия магистър по публично международно право (PIL) в Utrecht University в Utrecht University ще ви предостави широк набор от инструменти, които да отговорят на актуалните правни проблеми, пред които е изправено глобалното население.

Магистър по публично право

UAEU United Arab Emirates University
Кампус Редовно обучение 1 година Август 2020 Обединени Арабски Емиерства Al Ain

Специалността публично право набляга на законите, свързани с държавата, като суверенна държава, като наказателното право, административното право, международното право и конституционното право.

Магистър по частно право

UAEU United Arab Emirates University
Кампус Редовно обучение 1 година Август 2020 Обединени Арабски Емиерства Al Ain

Частното право е отрасъл на правото, който се занимава с отношенията между индивиди или институции, а не с отношенията между тях и държавата.

LLM в сравнителното и европейското частно право

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания Edinburgh + още 1

Тази програма има за цел да ви даде по-задълбочено познаване на основните области на частното право в двете големи правни традиции на Европа, общото и гражданското право.

LLM (Приложно Право) в Правната практика (Нова Зеландия)

The College of Law
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Нова Зеландия Auckland

Магистър по право (Applied Law) в Общата Практика (NZ) е предназначен да отговори на нуждите на правната професия в Нова Зеландия за по-високо ниво, придобиване на умения, основани на практики в редица области на специализирана практика.

Магистър по право в сравнителното частно право

Université de Montréal Law Faculty
Кампус Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Канада Montreal

Тази програма отговаря на реалността на един все по-взаимосвързан свят, който изисква от юристите да се занимават с различни правни системи както от гражданското право, така и от традициите на общото право. Известни професори от различни страни се присъединяват към факултета на Факултета, за да споделят основите на своите правни системи.

Магистър по право в сравнително общо право

Université de Montréal Law Faculty
Редовно обучение 12 месеца Януари 2020 Канада Montreal

Сравнителното право LL.M. възнамерява да отговори на нуждите от обучение на юристи и чуждестранни студенти, които се интересуват от програма, която разглежда глобализацията на обмена, икономическата интеграция на Северна и Южна Америка и специфичните правни нужди, произтичащи от тези събития. С теоретичен, критичен и прагматичен подход програмата включва различни образователни методи, включително лекции, семинари и проблемно-базирано обучение.

Магистър по право (LLM) - Специализация по граждански спорове и застъпничество

Loyola Law School
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати Los Angeles

Loyola Law School е на 9-то място в пробната застъпничество от американските новини