LAWSTUDIES

Online Икономически изследвания Oslo - Икономически изследвания програми Дюселдорф Икономически изследвания, Oslo

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Професионалистите, които са изучавали икономика и администрация имат разбиране за голямата икономическа картина и за по-малки индивидуализирани тенденции. Това е междудисциплинарна област, в която професионалистите са обучени да държат под внимание и анализират брой компоненти както в публичния, така и в частния сектор, и да прогнозират въз основа на настоящите и потенциални условия.  

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Дюселдорф е сред един от основните центрове на търговията на Германия и модни изложения. Той е столица на провинция Северен Рейн-Вестфалия и има над 500 000 души. Въпреки че има няколко академии и колежи, Heinrich Heine университет е основната институция на града на висшето образование.

Online Икономически изследвания Oslo - Вземи си LLM Дюселдорф. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Икономически изследвания, Дюселдорф Filter

Магистър по право (LLM)

Frankfurt School of Finance & Management
LLM
Окт. 2021
<
Задочно
<
4 семестри
Немски
Кампус

Магистър по финансово право или капитан по сливания и поглъщания

Научете повече