LAWSTUDIES

Online Икономически изследвания Oslo - Икономически изследвания програми Порто Икономически изследвания, Oslo

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Икономика и администрация обхващат сфера, която се фокусира както върху макроикономиката, така и върху микроикономиката. Студентите в такива програми придобиват разбиране за това, как индивидуални действия и масови тенденции влияят върху икономиката. Брой професионалисти се специализират в конкретни области като публична политика, бизнес икономика и поведение на потребителите.  

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Порто е вторият най-гъсто населен град в Португалия след Лисабон, с население от около 1,3 милиона души. В университета в Порто е най-университет в Португалия, която служи за студенти от цяла Европа и света като цяло. Има много други технически колежи в Porto също.

Online Икономически изследвания Oslo - Вземи си LLM Порто. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Икономически изследвания, Порто Filter

Магистратури по право

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLM
Септ. 2021
<
Задочно
30 Юни 2021
Portuguese (Portugal)
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Това е магистърска степен с 8 области на специализация и това позволява на студента да създаде своя собствена учебна структура, в съответствие с техните цели. ...

Научете повече