LAWSTUDIES

LLM Мумбай - Научете повече за LLM програми в Мумбай - LLM в Мумбай

Мумбай е вълнуващ и разнообразен град, финансов център с разнообразие на културата, изкуството, и отлични образователни институции. Това е популярно място за LLM проучвания, и за двете международни и местни студенти.

За LLM в Мумбай, студентите избират площ от фокус, някои примери са закон за околната среда, правата на човека, търговското право, интелектуална собственост, и конституционното и административното право. За LLM в Мумбай, дължини на програмата варира в зависимост от изследвания, но средната продължителност за проучвания на пълен работен ден е около две години. Студентите получаване на LLM в Мумбай ще изпитат предизвикателство учебна програма, която включва щателно курсова работа, семинари, лекции, и окончателен дипломна работа или дисертация. Студентите, преследващи LLM в Мумбай ще научат за практическото прилагане на теорията към реалния свят въпроси чрез курсове, които се фокусират върху работата на съдебната система, конституционно право, и научните изследвания в Индия и в международен план.

Обърнете внимание на LLM в Мумбай опции по-долу и да предприеме следващата стъпка към постигането на вашите лични и професионални цели!

Резултати Filter

европейски магистър по право и икономика (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Редовно
Английски
Кампус

Тази европейска магистърска степен по икономика програма (EMLE) Закон и предлага уникалната възможност за интердисциплинарни изследвания на правото и икономиката в две или дор ...

Научете повече