LAWSTUDIES

LLM Жирона - Научете повече за LLM програми в Жирона - LLM в Жирона

The магистър по право (Магистър по право) е международно признат следдипломна диплома по право. Един магистър по право сила само обикновено не позволява да практикува право, а в повечето случаи, магистър по правоучениците трябва да съберете степен на професионална

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Град Жирона се намира в североизточната част на Каталония. Той е столица на провинция Каталония, Испания. Има население, което е около 100,000 души. Това е градът, от Университета на Хирона.

LLM Жирона. Запишете се за LLM програма в Жирона. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Жирона тук!

Резултати Filter

Магистър по право на щетите

Universitat de Girona
LLM
Ян. 2021
<
Редовно
<
2 семестри
испански
Кампус

Магистърската степен е предназначена да изгради строг разследващ профил, основан на напреднали изследвания на Закона за вредите от европейска и сравнителна гледна точка, и се ...

Научете повече