LAWSTUDIES

LLM Леон - Научете повече за LLM програми в Леон - LLM в Леон

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

LLM Леон. Запишете се за LLM програма в Леон. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Леон тук!

Резултати Filter

Магистър по Закон за киберсигурността и цифрова среда

Universidad de Leon
LLM
<
Редовно
испански
Кампус

Ние обучаваме специалисти, специализирани в областта на правото на киберсигурност и цифровата среда, които ще отговорят на новите предизвикателства пред закона въз основа на н ...

Научете повече