LAWSTUDIES

LLM Санта Круз де Тенерифе - Научете повече за LLM програми в Санта Круз де Тенерифе - LLM в Санта Круз де Тенерифе

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

LLM Санта Круз де Тенерифе. Запишете се за LLM програма в Санта Круз де Тенерифе. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Санта Круз де Тенерифе тук!

Резултати Filter

Магистър по право

Universidad de La Laguna
LLM
<
Редовно
<
3 семестри
испански
Кампус

Степен на магистърска програма по право се уреждат от Закон 34/2006, от 30 октомври, разработен от Кралски указ 775/2011 от 3 юни. В съответствие с това, Юридическия факултет ...

Научете повече