LAWSTUDIES

LLM Санта Круз де Тенерифе - Научете повече за LLM програми в Санта Круз де Тенерифе - LLM в Санта Круз де Тенерифе

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

LLM Санта Круз де Тенерифе. Запишете се за LLM програма в Санта Круз де Тенерифе. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Санта Круз де Тенерифе тук!

Резултати Filter

Магистър по право

Universidad de La Laguna
LLM 01 September 2020 Редовно обучение испански Campus

Степен на магистърска програма по право се уреждат от Закон 34/2006, от 30 октомври, разработен от Кралски указ 775/2011 от 3 юни. В съответствие с това, Юридическия факултет ...

Научете повече