LAWSTUDIES

LLM Уинипег - Научете повече за LLM програми в Уинипег - LLM в Уинипег

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Обучение в Winnipeg е забавно и приключенски. Можете постигне своите образователни цели, и в същото време се радват на живота в този оживен град. Студентите могат да постигнат нито един сертификат, диплома и образователни програми, които желаят да придобият само с включване в града "и институции.

LLM Уинипег. Запишете се за LLM програма в Уинипег. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Уинипег тук!

Резултати Filter

LLM

University of Manitoba
LLM
<
Редовно
Английски
Кампус

А Робсън Hall образование е паспорт за да изпълни копка легална работа навсякъде по света. За повече от 100 години, Robson Hall Юридически факултет е бил известен със своята д ...

Научете повече