LAWSTUDIES

Търсене на LLM и програми по право Мавриций тук!

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Мавриций, официално Република Мавриций е островна държава в Индийския океан, около 2000 километра от югоизточните брегове на африканския континент.

LLM Мавриций - Запишете се за LLM Мавриций. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Мавриций тук!

Резултати Filter

Llm (майстор на законите)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
LLM 01 September 2020 Редовно обучение Задочно обучение Английски Campus Online

Курсът LLM на Университета в Южен Уелс Ви предлага гъвкав подход към следдипломно обучение, където можете да приспособите Вашата магистърска програма към Вашите специфични нуж ...

Научете повече

международно бизнес право, Магистър по право

Middlesex University Mauritius
LLM 03 October 2020 Редовно обучение Английски Campus

Това силно разглежда разбира се предлага избор и гъвкавост. Стратегията на обучение е иновативен и позволява да се преследват области, които са от особен интерес за вас. Курсъ ...

Научете повече