Filter
Магистратура по право
Македония Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на LLM и програми по право Македония тук!

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Македония "е голям изобилие от природни и културни забележителности го превръщат в атрактивна дестинация за посетители. Скопие е страната "е политически, културен, икономически и академичен център и има няколко университета.

LLM Македония - Запишете се за LLM Македония. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Македония тук!

Научете повече Свиване

Резултати

International University of Struga

Ентусиазмът и желанието да допринесем за развитието на висшето образование бяха единственият мотив, който доведехме до правилното формиране на Евро Колидж - Струга. Първи ... [+]

Магистър по юрисдикция

Ентусиазмът и желанието да допринесе за развитието на висшето образование са единственият мотив ние да доведе до дясната формирането на Euro College - Струга. Първите стъпки започнаха с академичната искреност, начина, по който избрахме, е по-трудно, но възнамеряваме да настояваме повече и да изградим една висша образователна институция, която да бъде в крак с света - институция, която ще осигури обучение с такава качествена рамка и ще да допринесат за развитието на преподаването на трудови изследвания. Мотивиран от подкрепата на много чуждестранни институции и страната, продължава да прави по-безопасни стъпки без разлика от всички трудности, защото имаме ясна визия и мисия. Подкрепа от британския университет "Kensington College of Business" от известната група New grade, изследователския център European Business Competence License (EBCL), British Business Group, чиято задача е да разбере специфичните промишлени стандарти. Освен това имахме голямо значение да подкрепим "Американското наследство" и Лондонския колеж - "London City College". Бихме се радвали да изразим голяма благодарност на всички посланици, видни личности и институции, които посетиха нашия кампус и ни подкрепиха в нашата работа. В академичната 2007/2008 година стартирахме като Европейски колеж с три факултета, а през 2008 г. от Министерството на образованието и науката в Република Македония спечелихме акредитация за два нови института - Института за политика и европейски изследвания, Международния институт за икономическо развитие и Екологичен мениджмънт, което е причината за промяната на името в "Международен университет в Струга".... [-]

Македония Струга
Септември 2020
Редовно обучение
3 семестри
Кампус
Научете повече на английски