Pravnikursove.com

Междудисциплинарно право Shkodër - Програми Междудисциплинарно право Shkodër Междудисциплинарно право, Shkodër

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Интердисциплинарното право е област на правните изследвания, която съчетава закона и други предмети, заедно с целта за многостранно разбиране. Студентите могат да изберат да се съсредоточат върху произволен брой комбинации от предмети, като например психология и право за наказателно право.

Тази страна е друг дом на качествено висше обучение образование от няколко университета започва от университета в Албания. Страната също така приели закони, които да гарантират, че всеки университет е оборудван с улеснения за изучаване като библиотека и др.

Междудисциплинарно право Shkodër - Запишете се за LLM Shkodër. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Междудисциплинарно право, Shkodër Filter

Магистър в един цикъл в практика с Държавния университет на Скутари Luigj Gurakuqi / Албания

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Кампус Редовно обучение 5 години Октомври 2019 Италия Santa Maria Capua Vetere Албания Shkodër + още 2

Департаментът по закон на слънцето, От година. 2016/2017, е активиран нов интегриран курс проучване с Държавния университет на Шкодра Luigj Gurakuqi (Албания). Курсът предлага на студентите възможност да се постигне двойно степен, т.е. проучване двойна степен магистър по право.