Pravnikursove.com

Междудисциплинарно право Antwerp - Програми Междудисциплинарно право Antwerp Междудисциплинарно право, Antwerp

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Интердисциплинарното право е област на обучение, която позволява на участниците в програмата да приспособят степен, която да отговаря на техните професионални цели в правната сцена. Например, студентите могат да изучават икономиката заедно с финансовите закони за позиция в бизнеса.

С висше образование е най-горната част на ниво в образователната система на Белгия, правителството наблегне повече да се уверите, че живота на учениците е толкова просто, колкото е възможно чрез заем и безвъзмездна помощ програми. Те предлагат спонсори за международни студенти с бедните и уязвими среди, които биха искали да учат в тази страна.

Антверпен има разнообразна и успешна сцена на висшето образование. Колежи и няколко университета са лагерували в този град, като се започне от Университета на Антверпен, Plantin University College, Artesis University College и много други.

Междудисциплинарно право Antwerp - Запишете се за LLM Antwerp. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Междудисциплинарно право, Antwerp Filter

LL.M. in Law

University of Antwerp
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Белгия Antwerp