Pravnikursove.com

Междудисциплинарно право A Coruña - Програми Междудисциплинарно право A Coruña Междудисциплинарно право, A Coruña

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Интердисциплинарното право е проучването на множество теми, които се отнасят до закона. Учените, които избират този път, често изучават смесица от привидно несвързани теми, като финанси и право, за да влязат в сектора на работната сила, специализирана в данъците.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Междудисциплинарно право A Coruña - Запишете се за LLM A Coruña. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Междудисциплинарно право, A Coruña Filter

магистърска степен по право

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 3 семестри Септември 2019 Испания A Coruña

Магистрите право, което дава достъп до проверката на уменията за титлата на адвокат /, се отдава съвместно от UDC и ICACOR през школата на юридическата практика "Иглесиас Corral декана."