Pravnikursove.com

Междудисциплинарно право Shanghai - Програми Междудисциплинарно право Shanghai Междудисциплинарно право, Shanghai

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Интердисциплинарното право е проучването на множество теми, които се отнасят до закона. Учените, които избират този път, често изучават смесица от привидно несвързани теми, като финанси и право, за да влязат в сектора на работната сила, специализирана в данъците.

Министерството на образованието работи образование в Китай. Правителството често осигурява частично финансиране за висшето образование в техническите и държавните университети. Китайското правителство също така разработи учебен план, който позволява на тези ученици с професионални умения, за да подхранват своите таланти.

Междудисциплинарно право Shanghai - Запишете се за LLM Shanghai. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Междудисциплинарно право, Shanghai Filter

Емъри-koguan изпълнителен Магистър програма

KoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Китай Shanghai

KoGuan Law School предлага иновативни международни програми изпълнителен образование (например, новата Emory-KoGuan Executive Магистър