Filter
Магистратура по право
Колумбия Bogotá Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Междудисциплинарно право Bogotá - Програми Междудисциплинарно право Bogotá Междудисциплинарно право, Bogotá

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат курсове или да се специализират в определена област, като например международното право, или да създадете потребителски курс на обучение, за да отговарят на техните лични интереси или професионални нужди.

Интердисциплинарното право е проучването на множество теми, които се отнасят до закона. Учените, които избират този път, често изучават смесица от привидно несвързани теми, като финанси и право, за да влязат в сектора на работната сила, специализирана в данъците.

Висшето образование в Колумбия се извършва в петте общи международни езици а именно: английски, френски, испански португалски и китайски. Това елиминира въпроса за езиковите бариери в тези висши учебни заведения, както и други международни студенти.

Богота има разнообразна система от университети и колежи. Студентите, които идват или избират да учат тук имат богат избор от възможности, на които институциите да се присъединят. Всички институции са с високо качество макар, то е само избора на коя част на града, който искат да учат.

Междудисциплинарно право Bogotá - Запишете се за LLM Bogotá. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Междудисциплинарно право, Bogotá

Степени
Място
Колумбия
Bogotá
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad Sergio Arboleda

Програмата за магистратура предлага професионалисти кутията благоприятна за консолидиране и придобиват компетентност в знания и умения се изисква академична обстановка в ... [+]

Магистър по право

Магистърската програма по право предлага професионалисти кутията благоприятна за консолидиране и придобиват компетентност в знанията и уменията си в момента се изисква професионално изпълнение постижения в белязана от интеграционни процеси, регионализация и глобализацията на икономиката академичен , Това е майсторство, която позволява по-дълбоко познаване на закона, отворени пътища за решаване на проблемите, както и анализ на конкретни ситуации на дисциплинарно, интердисциплинарен или професионални, чрез асимилация или присвояване на знания и придобиване на умения за по-добра производителност , Това ще бъде постигнато чрез изследване и симулация случаи, решаване на реални задачи, както и анализ на съвременните проблеми. Програмата има за цел да стимулира активното участие в разследването, което се очаква да генерира решения на социални, държавни и корпоративни проблеми. Възпитаниците на този майстор може да задълбочат своите изследвания в следдипломна квалификация с един от тези чуждестранни университети, с които университет Серхио Arboleda е разработила споразумения академично сътрудничество. Системата на висшето образование (SAE) Серхио Arboleda университет ще, според вътрешните правила за висшисти и не са завършили, одобрението на някои академични кредити вече са приключили и в други магистърски програми в закона.... [-]

Колумбия Bogotá Santa Marta
Януари 2020
испански
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски