Filter
Магистратура по право
Ливан Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Междудисциплинарно право Ливан - Програми Междудисциплинарно право Ливан Междудисциплинарно право

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Интердисциплинарното право е област на правните изследвания, която съчетава закона и други предмети, заедно с целта за многостранно разбиране. Студентите могат да изберат да се съсредоточат върху произволен брой комбинации от предмети, като например психология и право за наказателно право.

Ливан-официално се нарича Република Ливан. То се намира в източната част на Средиземно море. Много хора в страната имат достъп до образование, което е основно структурирана в основно, начално и средно, както и висше образование.

Междудисциплинарно право Ливан - Запишете се за LLM Ливан. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Ливан тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Междудисциплинарно право, Ливан

American University Of Technology

AUT е щастлив да предложи общност на адвокатите в Ливан възможност за разширяване на тяхната правна експертиза направи необходимото с глобализацията и присъствието на меж ... [+]

LLM Програма Детайли

AUT е щастлив да предложи общност на адвокатите в Ливан възможност за разширяване на тяхната правна експертиза направи необходимото с глобализацията и присъствието на международни компании в тази област, като работят заедно с Университета в Лондон, за да предложи един от най-добре оценени програми LLM в свят. Като се експлоатират много съвместни академични дружества с университети в Европа и Съединените американски щати за повече от 10 години, AUT носи своя международен опит, за да се гарантира успехът на този ток програма.... [-]

Ливан Lebanon Online
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски