Pravnikursove.com

Междудисциплинарно право Benin City - Програми Междудисциплинарно право Benin City Междудисциплинарно право, Benin City

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Интердисциплинарното право е област на правните изследвания, която съчетава закона и други предмети, заедно с целта за многостранно разбиране. Студентите могат да изберат да се съсредоточат върху произволен брой комбинации от предмети, като например психология и право за наказателно право.

За да получите допускане в нигерийските университети (както публични, така и частни университети са във всеки щат на федерацията включително FCT), бъдещ студент трябва да се явяват на и преминат успешно UME (университети регистрация Разглеждане), която се администрира от касата (Joint Допускане и регистрация съвет). Също така отделните университети редовно екран потенциални кандидати да се уверите, че са на необходимото ниво за университетско ниво работата в Нигерия.

Бенин е дом на много образователни институции, сред които и най-популярните имена са Университетът на Бенин, Ambrose Alli University, Igbinedion университет и The Benson Idahosa университет. Тези университети са символ на напредъка им в областта на информационните технологии.

Междудисциплинарно право Benin City - Запишете се за LLM Benin City. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Междудисциплинарно право, Benin City Filter

Магистър по право

Igbinedion University, Okada
Кампус Редовно обучение Март 2020 Нигерия Benin City

Правната програма е съобразена след указания на Националния университет Комисията, които подчертават необходимостта от Закон завършилите да бъдат информирани и в други области на човешката дейност, като психология, икономика, философия, и т.н., така че да се оцени напълно анализиране и разбиране на важната роля че правото на играе в нигерийското общество в частност и на цялото човечество като цяло.