Filter
Магистратура по право
Танзания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Междудисциплинарно право Танзания - Програми Междудисциплинарно право Танзания Междудисциплинарно право

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Интердисциплинарното право е проучването на множество теми, които се отнасят до закона. Учените, които избират този път, често изучават смесица от привидно несвързани теми, като финанси и право, за да влязат в сектора на работната сила, специализирана в данъците.

Танзания, официално Обединена република Танзания, е държава в Източна Африка. Тя граничи с Кения и Уганда на север, Руанда, Бурунди и Демократична република Конго на запад и Замбия, Малави и Мозамбик на юг. Страната "е източната граница се формира от Индийския океан. Килиманджаро, Африка "е най-високата планина, е в Танзания. Танзания е страна с големи национални парка, където можете да видите някои от най-добрите африкански флора и фауна.

Междудисциплинарно право Танзания - Запишете се за LLM Танзания. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Танзания тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Междудисциплинарно право, Танзания

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

магистър по право Изисквания Продължителност на програмата Структура на степента Дисертацията ... [+]

магистър по право

Изисквания

Продължителност на програмата

Структура на степента

Дисертацията

[-]
Танзания Mwanza
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски