Filter
Магистратура по право
Танзания Mwanza Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Междудисциплинарно право Mwanza - Програми Междудисциплинарно право Mwanza Междудисциплинарно право, Mwanza

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Интердисциплинарното право е област на правните изследвания, която съчетава закона и други предмети, заедно с целта за многостранно разбиране. Студентите могат да изберат да се съсредоточат върху произволен брой комбинации от предмети, като например психология и право за наказателно право.

Добрите идеи потвърдено от Tanzanians може да бъде основателна причина, за да се стигне до това Източноафриканската страна. Е, има много хора, които смятат, че говоренето суахили страната като добро място за живеене и да се насладите на тропически климат на региона. Културното дълбочина тук е просто си струва сблъскате, да научите повече на идеалите. Правата на човека са сериозно охраняван, и всички в страната има равни възможности за качествено висше образование. В колежа живот в големите градове на Аруша, селям Mwanza и смея S Струва си да опитате. Елате и се насладете на качествено образование на достъпна цена тук.

Междудисциплинарно право Mwanza - Запишете се за LLM Mwanza. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Междудисциплинарно право, Mwanza

Степени
Място
Танзания
Mwanza
Тип на обучение
Темпо на обучение
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

магистър по право Изисквания Продължителност на програмата Структура на степента Дисертацията ... [+]

магистър по право

Изисквания

Продължителност на програмата

Структура на степента

Дисертацията

[-]
Танзания Mwanza
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски