Filter
Магистратура по право
Чехия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Междудисциплинарно право Чехия - Програми Междудисциплинарно право Чехия Междудисциплинарно право

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Интердисциплинарното право е област на обучение, която позволява на участниците в програмата да приспособят степен, която да отговаря на техните професионални цели в правната сцена. Например, студентите могат да изучават икономиката заедно с финансовите закони за позиция в бизнеса.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Междудисциплинарно право Чехия - Запишете се за LLM Чехия. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Чехия тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Междудисциплинарно право, Чехия

University of New York in Prague (UNYP)

Университетът в Ню Йорк в Прага работи в партньорство с университета в Болтън, за да предложи акредитирана програма за магистърски права (LL.M). Тъй като търговията и биз ... [+]

Вземете вашата юридическа степен в световен мащаб със степен на магистър по право във Великобритания

Университетът в Ню Йорк в Прага работи в партньорство с университета в Болтън, за да предложи акредитирана програма за магистърски права (LL.M). Тъй като търговията и бизнесът стават все по-глобални, се очаква юридическите консултанти да надхвърлят националните юрисдикции и да разберат въпросите на европейското и международното право. Програмата се фокусира върху правната рамка, управляваща европейската и международната общност, както и различни правни въпроси, свързани с международната търговия и глобалните пазари. Сега работодателите дават висока премия на завършилите, които могат да демонстрират задълбочено разбиране на въпросите на международното корпоративно, търговско и търговско право.... [-]

Чехия Prague
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски