Pravnikursove.com

Междудисциплинарно право Switzerland Online - Програми Междудисциплинарно право Switzerland Online Междудисциплинарно право, Switzerland Online

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Интердисциплинарното право е област на правните изследвания, която съчетава закона и други предмети, заедно с целта за многостранно разбиране. Студентите могат да изберат да се съсредоточат върху произволен брой комбинации от предмети, като например психология и право за наказателно право.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Междудисциплинарно право Switzerland Online - Запишете се за LLM Switzerland Online. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Междудисциплинарно право, Switzerland Online Filter

Online MSc International Business with Law - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Август 2019 Швеция Zürich Switzerland Online + още 2