Pravnikursove.com

Междудисциплинарно право Zürich - Програми Междудисциплинарно право Zürich Междудисциплинарно право, Zürich

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Интердисциплинарното право е област на правните изследвания, която съчетава закона и други предмети, заедно с целта за многостранно разбиране. Студентите могат да изберат да се съсредоточат върху произволен брой комбинации от предмети, като например психология и право за наказателно право.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Цюрих е дом на над 60 хиляди души в 20 университета и още повече в други висши училища. Тя е известна и с технологии и приложни науки, най-вече, като спечели награди на европейски и световни конвенции, както и чрез представяне на Noble лауреати.

Междудисциплинарно право Zürich - Запишете се за LLM Zürich. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Междудисциплинарно право, Zürich Filter

Online MSc International Business with Law - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Август 2019 Швеция Zürich Switzerland Online + още 2