LAWSTUDIES

Програми Международна търговия, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат курсове или да се специализират в определена област, като например международното право, или да създадете потребителски курс на обучение, за да отговарят на техните лични интереси или професионални нужди.

Търговията е огромна част от това, което кара света да се наоколо, и тези, които учат международната търговия може да бъде в състояние да направи разлика от упражнява професионална дейност в тази област. Позиции като анализатор на съответствието, специалист внос и търговия и инвестиции офицер всички могат да бъдат опции.

LLM Програми. Търсене на програми по Международна търговия. Научете информацията за LLM програмите, спестете време, контактирайте университета за LLM директно!

1 резултата за Международна търговия Filter

Магистър по международно право, външна търговия и международни отношения

ISDE Madrid + USA + Barcelona
LLM
Септ. 2021
Spanish (Spain)
Онлайн обучение

Глобализацията е факт и обучението на адвокати трябва да се адаптира към това явление, което променя правната практика. Днес е много вероятно дори семейните предприятия да се ...

Научете повече