LAWSTUDIES

LLM Масатлан - Научете повече за LLM програми в Масатлан - LLM в Масатлан

The магистър по право (Магистър по право) е международно признат следдипломна диплома по право. Един магистър по право сила само обикновено не позволява да практикува право, а в повечето случаи, магистър по правоучениците трябва да съберете степен на професионална

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Масатлан ​​е символ на риболов и туристическа индустрия, но образователния сектор е да се спомене, има множество средни и висши училища, за насърчаване на образованието и научните изследвания, Център за изследване и развитие на храните също има своя работен в Масатлан.

LLM Масатлан. Запишете се за LLM програма в Масатлан. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Масатлан тук!

Резултати Filter

Магистър по право

Autonomous University of Sinaloa
LLM
Юли 2021
Spanish (Mexican)
Кампус

Autonomous University of Sinaloa показва през последните години нарастващ интерес към обучението на специалисти, професори и изследователи, които укрепват академичните кадри з ...

Научете повече