Filter
Магистратура по право
Норвегия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на LLM и програми по право Норвегия тук!

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

LLM Норвегия - Запишете се за LLM Норвегия. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Норвегия тук!

Научете повече Свиване

Резултати

UIT The Arctic University of Norway

Океаните покриват над 70% от повърхността на Земята. Тя е жизненоважна за комуникацията, военните и стратегическите употреби, както и за нейните живи и неживи природни ре ... [+]

Океаните покриват над 70% от повърхността на Земята. Тя е от жизненоважно значение за комуникацията, военното и стратегическото използване и за нейните живи и неживи природни ресурси. През последните години има все по-голямо значение за морското биологично разнообразие. LL.M. е насочена към разширяване на традиционния подход към морското право от юрисдикционните въпроси, така че да включва също така съществен закон като опазване и устойчиво използване на биологичните ресурси и опазване на биоразнообразието и околната среда. Въпреки че изследователската програма има ясен глобален профил, тя също ще има отделно арктическо измерение. Голяма част от Арктика се състои от морски зони. Глобалните промени в климата ще подлагат все повече тези зони на различни приложения като навигация, експлоатация на нефт и газ, рибарство и научни изследвания. Арктическите региони предоставят уникални възможности за изучаване както на глобални, така и на регионални правни подходи за защита и опазване на морската среда. Изследователската общност в Тромсо е световен лидер в областта на морските арктически въпроси, включително природни науки, история, политически науки и право. В допълнение към университета в Тромсо, норвежкият полярен институт се намира в Тромсо. Целта на LL.M. е да запознае студентите с такива гледни точки, като им даде възможност да подобрят способността си да разбират функциите на закона и да се научат да го тълкуват.... [-]

Норвегия Тромсьо
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 семестри
Кампус
Научете повече на английски