LAWSTUDIES

Търсене на LLM и програми по право Норвегия тук!

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

LLM Норвегия - Запишете се за LLM Норвегия. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Норвегия тук!

Резултати Filter

Магистър по екологична политика и право

University of Eastern Finland
LLM 01 September 2020 Редовно обучение Английски Campus

Магистърската програма „Околна среда, природни ресурси и изменение на климата в екологичната политика и право” е нова мултидисциплинарна двугодишна магистърска програма, която ...

Научете повече

Магистър по право (LL.M.) в морското право

UIT The Arctic University of Norway
LLM 01 January 2020 Редовно обучение Английски Campus

Океаните покриват над 70% от повърхността на Земята. Тя е жизненоважна за комуникацията, военните и стратегическите употреби, както и за нейните живи и неживи природни ресурси ...

Научете повече