LAWSTUDIES

Online LLM Oslo - LLM програми Вроцлав LLM, Oslo

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Wrocław се счита за третия по големина център на образованието в Полша. В тридесет добре известни институции, има повече от 135 000 човека. Вроцлав университет на града предлага здравословна академична среда за местните и чуждестранни студенти.

Online LLM Oslo - Вземи си LLM Вроцлав. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Резултати Filter

Магистър по международно и европейско право

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
LLM
<
Редовно
<
2 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

LLM International & European Law - Аспирантът ще притежава умения и общи познания в областта на догматичните дисциплини на международното и европейското право. В зависимос ...

Научете повече

LLM в международното и европейското право

University of Wroclaw
LLM
01 Окт. 2021
<
Редовно
<
2 години
31 Авг. 2021
Английски
Кампус

LLM международното и европейското право се преподава изцяло на английски език и е отворено както за международни, така и за полски студенти. След завършване на втория цикъл пр ...

Научете повече