$close

Филтри

Преглед на резултатите

LLM Желения Гура - Научете повече за LLM програми в Желения Гура - LLM в Желения Гура

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат… Научете повече

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат курсове или да се специализират в определена област, като например международното право, или да създадете потребителски курс на обучение, за да отговарят на техните лични интереси или професионални нужди.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

LLM Желения Гура. Запишете се за LLM програма в Желения Гура. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Желения Гура тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Полша
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Example school
Желения Гура, Полша +1 Още
LLM
Редовно
Английски
Авг. 2022
Онлайн обучение