LAWSTUDIES

Online LLM Oslo - LLM програми Порто LLM, Oslo

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Порто е вторият най-гъсто населен град в Португалия след Лисабон, с население от около 1,3 милиона души. В университета в Порто е най-университет в Португалия, която служи за студенти от цяла Европа и света като цяло. Има много други технически колежи в Porto също.

Online LLM Oslo - Вземи си LLM Порто. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Резултати Filter

Магистратури по право

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLM
Септ. 2021
<
Задочно
30 Юни 2021
Portuguese (Portugal)
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Това е магистърска степен с 8 области на специализация и това позволява на студента да създаде своя собствена учебна структура, в съответствие с техните цели. ...

Научете повече