Pravnikursove.com

Право в областта на правата на човека Frankfurt an der Oder - Програми Право в областта на правата на човека Frankfurt an der Oder Право в областта на правата на човека, Frankfurt an der Oder

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

The LLM в правата на човека предоставя възможност да получат по-пълни познания за историята и теоретични основи на международните права на човека. Продължителността на курса е две години кариера започва в природата, която осигурява няколко работни места след завършването му.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Право в областта на правата на човека Frankfurt an der Oder - Запишете се за LLM Frankfurt an der Oder. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Право в областта на правата на човека, Frankfurt an der Oder Filter

Магистър по право - майстор на международните права на човека и хуманитарното право

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 семестри Отворено кандидатстване Германия Frankfurt an der Oder + още 1

Магистърската програма подготвя възпитаници за предприемането на възможностите за кариера в разработването на политики, международно, обществена и държавна служба, публична и частна юридическа практика, работят за неправителствени организации и академичната преподавателска и изследователска дейност.