Pravnikursove.com

Право в областта на правата на човека Saarbrücken - Програми Право в областта на правата на човека Saarbrücken Право в областта на правата на човека, Saarbrücken

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Процесът на LLM в правата на човека е предназначен за студенти, които искат да разберат правата на малцинствата, конвенции за правата на човека, така и на регионалните права на човека наред с други въпроси, произтичащи. Степента предвижда студентите с големи възможности за индивидуално с професионални интереси в областта. Можете да намерите курса от редица университети по целия свят.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Като столица на щата на Saarland, град Заарбрюкен е основен търговски център в региона, който граничи с Франция. Градът е и университетски център с множество институции и университети в своите граници.

Право в областта на правата на човека Saarbrücken - Запишете се за LLM Saarbrücken. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Право в областта на правата на човека, Saarbrücken Filter

Магистър по право в европейското и международното право - приоритетна област европейски и международни защитата на човешките права

Europa-Institut
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Германия Saarbrücken

В Europa-Institut на Саарланд университет предлага програма за една година магистърска степен по европейско и международно право. Един от най-специализации, предлагани е да се специализира в защита на човешките права на европейско и международно.