Filter
Магистратура по право
Израел Jerusalem Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Право в областта на правата на човека Jerusalem - Програми Право в областта на правата на човека Jerusalem Право в областта на правата на човека, Jerusalem

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

The LLM в правата на човека предоставя възможност да получат по-пълни познания за историята и теоретични основи на международните права на човека. Продължителността на курса е две години кариера започва в природата, която осигурява няколко работни места след завършването му.

Израел има осем университета и е академично под надзора на Съвета за висше образование в Израел. Страната е сред страните, които имат най-висок процент на записване университет в света. Те имат приятелски отношения студента не само за местни студенти, но и за чуждестранните студенти.

Красивата столица на Израел, Йерусалим е известен като дом на някои от най-добрите учебни заведения. Университети като Ерусалим University College, The Hebrew University в Йерусалим и Pardes институт на еврейски изследвания са известни на разнообразна гама от курсове и успешни възпитаници.

Право в областта на правата на човека Jerusalem - Запишете се за LLM Jerusalem. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Право в областта на правата на човека, Jerusalem

Степени
Място
Израел
Jerusalem
Тип на обучение
Темпо на обучение
The Hebrew University of Jerusalem

Програмата LL.M в областта на правата на човека и международното право предлага богат и напреднал курс на обучение в области, които представляват важна част от дългогодиш ... [+]

Магистър по право в международното право и правата на човека

Програмата LL.M в областта на правата на човека и международното право предлага богат и напреднал курс на обучение в области, които представляват важна част от дългогодишната репутация на HUL на академичните постижения, в която HUL е център на международната дейност.

Програмата предлага на студентите богато разнообразие от специализирани курсове в основните области на международното право - международни организации, разрешаване на конфликти, военни закони, имиграционно право, международно наказателно право и т.н. - и в ключови области на човешкото право, включително мултикултурализъм, правата на човека и борбата с тероризма и преходното правосъдие.... [-]

Израел Jerusalem
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 семестри
Кампус
Научете повече на английски