Pravnikursove.com

Право в областта на правата на човека Gurugram - Програми Право в областта на правата на човека Gurugram Право в областта на правата на човека, Gurugram

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Процесът на LLM в правата на човека е предназначен за студенти, които искат да разберат правата на малцинствата, конвенции за правата на човека, така и на регионалните права на човека наред с други въпроси, произтичащи. Степента предвижда студентите с големи възможности за индивидуално с професионални интереси в областта. Можете да намерите курса от редица университети по целия свят.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Gurgaon се намира само на 30 км от столицата Ню Делхи и се нареди на втория по големина град в щата Харияна когато се установи. Тя е с високо съдържание на инфраструктурата и има редица висши учебни заведения в рамките на нейните граници.

Право в областта на правата на човека Gurugram - Запишете се за LLM Gurugram. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Право в областта на правата на човека, Gurugram Filter

LLM

ITM University, School of Law
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2020 Индия Gurugram

Помещението на нашия подход да завършат юридическо образование е, че няма значение, независимо от тяхната степен на излагане на въздействието на закона, нашите възпитаници ще практикуват в една глобална среда.