Pravnikursove.com

Право в областта на правата на човека Индия - Програми Право в областта на правата на човека Индия Право в областта на правата на човека

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

С увеличаването на правата на човека нарушение по целия свят, специалност Магистър по правата на човека, ви дава възможност да придобият умения да защитава хората срещу гражданското общество. Обучението дава власт да разбере тези права на по-малко щастливи хора в обществото и света като цяло.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Право в областта на правата на човека Индия - Запишете се за LLM Индия. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Индия тук!

1 резултата за Право в областта на правата на човека, Индия Filter

LLM

ITM University, School of Law
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2020 Индия Gurugram

Помещението на нашия подход да завършат юридическо образование е, че няма значение, независимо от тяхната степен на излагане на въздействието на закона, нашите възпитаници ще практикуват в една глобална среда.