Pravnikursove.com

Online Право в областта на правата на човека Уганда - Право в областта на правата на човека програми Уганда Право в областта на правата на човека

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

The LLM в правата на човека предоставя възможност да получат по-пълни познания за историята и теоретични основи на международните права на човека. Продължителността на курса е две години кариера започва в природата, която осигурява няколко работни места след завършването му.

Уганда, официално Република Уганда, е без излаз на море страна в Източна Африка. Уганда граничи на изток с Кения, на север от Южен Судан, на запад с Демократична република Конго. На югозапад от Руанда, и на юг от Танзания.

Online LLM Уганда - Вземете Online LLM Уганда. All Online програма LLM и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Право в областта на правата на човека, Уганда Filter

Магистър по право

Cavendish University Uganda
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Уганда Кампала

Магистър по право (LLM) е двугодишна програма за интензивно обучение, която дава възможност на студентите да задълбочат познанията си и да разберат закона. LLM има четири специалности: Закон за природните ресурси; Търговско право; Международно право в областта на правата на човека и международното публично право. Тази програма е предназначена за справяне с тенденциите в юридическата професия.