Pravnikursove.com

Право в областта на правата на човека Lille - Програми Право в областта на правата на човека Lille Право в областта на правата на човека, Lille

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Процесът на LLM в правата на човека е предназначен за студенти, които искат да разберат правата на малцинствата, конвенции за правата на човека, така и на регионалните права на човека наред с други въпроси, произтичащи. Степента предвижда студентите с големи възможности за индивидуално с професионални интереси в областта. Можете да намерите курса от редица университети по целия свят.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Почивайки по поречието на река Deule е Лил, главния град на Лил във френската Фландрия. В града има повече от 200 000 жители. Лил има шест университета и няколко колежа.

Право в областта на правата на човека Lille - Запишете се за LLM Lille. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Право в областта на правата на човека, Lille Filter

Магистър по право в International

Lille Catholic University - Faculty of Law
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Франция Lille

LL.M. международна програма