Pravnikursove.com

Право в областта на правата на човека Холандия - Програми Право в областта на правата на човека Холандия Право в областта на правата на човека

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

The LLM в правата на човека предоставя възможност да получат по-пълни познания за историята и теоретични основи на международните права на човека. Продължителността на курса е две години кариера започва в природата, която осигурява няколко работни места след завършването му.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Право в областта на правата на човека Холандия - Запишете се за LLM Холандия. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Холандия тук!

5 резултата за Право в областта на правата на човека, Холандия Filter

Магистър по право: международните миграции и бежанско право

Vrije Universiteit Amsterdam
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Холандия Amsterdam

Военни престъпления, престъпления срещу човечеството и геноцид нарушават общества и представляват заплаха за международния мир и сигурност. Разработване теории, за да разбере това човешко поведение и разработването на ефективни стратегии за реагиране на тези зверства е изключително предизвикателство. Международни Престъпления и криминология е програма интердисциплинарна магистърска програма по която ще се научите как да се измери и да разследва тези ...

LLM в международното право по правата на човека

University of Groningen
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Холандия Groningen

В тази програма ще бъдете обучени в областта на правата на човека на международно ниво, но и в международното хуманитарно право и в други свързани области на (международното) право. Ще научите за различните системи и как се тълкуват правата на човека в тези системи и в различните страни.

LLM Advanced Studies в европейското и международното право за правата на човека

Leiden University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Холандия Leiden The Hague + още 1

Магистърът по европейско и международно право по правата на човека дава гордост за съвместното съществуване и взаимодействие на множество механизми за човешки права, като ги изучава в сравнителна перспектива.

LLM Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Leiden University
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Холандия Leiden The Hague + още 1

When human rights are violated by a particular state, is it more effective to use the national, regional or international human rights protection mechanisms to address the issue? And what mechanism will probably be most effective in addressing specific types of human rights violations?

LLM Advanced Studies в международните права на детето

Leiden University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Холандия Leiden The Hague + още 2

Многопластовата и правна интердисциплинарна природа на правата на детето изисква специализирани познания, за да може да оцени нейното значение и последици за положението на децата.