Pravnikursove.com

Програми Правни изследвания, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Магистър по право е следдипломна степен, предназначена да даде на учените специализирани знания, като се съсредоточи върху определена област на правото. Повечето студенти, които се записат в програма LLM, вече имат Juris Doctor или бакалавърска степен по право. Студентите на пълен работен ден често завършват за една година.

Какво е LLM в правните изследвания? Това е следдипломна програма, предназначена да подготви професионалисти да задават въпроси, да анализират въпроси и да поемат нови предизвикателства. Много от курсовете дават възможност на участниците да получат практически опит, като използват различни методи на изследване. От студентите може да се очаква да участват в лекции, дискусии, проекти и дисертации. Точната структура на курса може да варира от училище до училище, но може да включва класове, подобни на теориите и философията на правните изследвания, разсъждения с прецедент и традиции на правен разследване.

Изучаването на правните изследвания дава на участниците уникално разбиране за значението на аналитичното мислене, комуникацията и възприемането. Тази програма помага на студентите да подобрят тези умения, така че да могат да се присъединят към практики като добре закръглени адвокати с научно ориентиран подход. Тези умения също могат да помогнат на човек да живее в богат личен живот.

Колко струва един LLM? Това може да зависи от програмата, продължителността й и посещаваното училище. Ако кандидатите искат оценка, те трябва да се свържат с училището, в което се надяват да присъстват.

След като се дипломирате с LLM в областта на правните изследвания, каква кариера могат да имат студентите? Наистина няма ограничение за това, което може да направи някой с това образование. Много специалисти продължават да стават легални изследователи, юристи, съдии и съветници, но може да има и други нетрадиционни възможности. Например някои завършили се обръщат към кариера като професори, академични изследователи, преподаватели, юридически журналисти, инспектори по качеството и ръководители на технически програми.

Университетите по целия свят могат да предлагат програми за УЦЖ или онлайн. За да кандидатствате или да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

 

4 резултата за Правни изследвания Filter

Магистър по право от курсовата работа и изследователски доклад (Магистър)

University of the Witwatersrand
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 търсене на докторантура по право juris doctor Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg + още 1

Програмата за LLM е подходяща за завършили юристи и юристи, които имат интерес в областта на изследванията и писмено, и които разполагат с време, както и способността да се извърши доста голяма правна изследвания в напреднал академично ниво. Поради взискателни естеството на изследвания компонент, влизане на програмата е ограничена до кандидати с отлична академична справка в LLB. Въпреки това, съществуват алтернативни маршрути за влизане на кандидати, които могат да докажат тяхната пригодност за програмата.

магистър по право (по научни изследвания)

Bond University
Кампус Редовно обучение 104 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Учителят по право (по Research) програма се състои от изследвания теза 50,000 дума, завършен в рамките на две години пълно работно време. Тезата се наблюдава от експертен персонал в предметната област.

Магистър по правни изследвания

Utrecht University
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Холандия Utrecht

Бихте ли искали възможност да завършите задълбочена магистърска програма по закон, която да надхвърля стандартния едногодишен период? Двегодишният магистър по правни науки в Utrecht University в Utrecht University може да бъде идеалният избор за вас!

Магистър по право

Université de Montréal Law Faculty
Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Канада Montreal

Програмата за магистърска степен по право (LL.B.) е възможност за студентите да се задълбочат по-подробно в дадена област, както в основните области на правото, така и в някои специализирани области.