Filter
Магистратура по право
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Право на обществен интерес, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Един LLM в публично право Лихвен е отличен избор за тези, които се стремят да направят света по-добро място. Тези, които притежават тази Завършил степен имат възможност да участват в обществени услуги чрез предоставяне на специализирани юридически съветник на благотворителни организации, неправителствени организации, държавни институции и предприятия.

 

Какво е магистър по право в публично право лихви? Това е степен завършил ниво, обикновено запазени за онези, които вече са завършили някаква формална юридическа образование. Тези, които преследват тази LLM го направят, за да получат по-специализирани знания в определена област на правото на обществен интерес. Тъй като тази област е богат и разнообразен, има няколко пътеки на обучение, от които учениците могат да избират. Учебници райони могат да включват правата на човека, политиката за околната среда и защитата на потребителите.

 

Съставянето на LLM в публично право Лихвен осигурява редица предимства.Тези, които притежават тази степен сме в състояние да се гради върху съществуващите си правни знания да станат експерти в определена област на правото. Това може да ги направи много ценни активи, както в обществения и частния сектор.

 

Трудно е да се прецени точната цена на донесла тази степен, както за обучение и разходите за издръжка, ще зависят от държавата и институцията. Поради тази причина е важно, че кандидат-студентите задълбочено изследват разходите, свързани с програмите, в които те се интересуват.

 

Тези, които притежават LLM в публично право лихви се считат експерти в своите области, и като такива те са в конкурентна позиция за заетост. Завършилите могат да си намерят работа с правителствени агенции, неправителствени организации или групи за застъпничество. Традиционен частна практика също е опция, тъй като са юрисконсултите позиции с корпорации и други стопански субекти.

 

Много институции приемат онлайн приложения за тази степен. Препоръчително е да се старателно изследвания изискванията за прием преди да подадете кандидатурата си. Тази информация може лесно да бъде намерено чрез нашата програма обява. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече Свиване

1 резултата за Право на обществен интерес

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Осигурявайки Ви обща международна юридическа квалификация, този курс може да бъде пригоден към конкретен специализиран интерес като опазване на околната среда, международ ... [+]

Преглед

Осигурявайки Ви обща международна юридическа квалификация, този курс може да бъде пригоден към конкретен специализиран интерес като опазване на околната среда, международна търговия или човешки права.

Ще разработите солидна основа в техниките за аргументиране и тълкуване на международното право и експертни познания за това как тези елементи се подлагат на изпитание в много различни контексти, от защита на околната среда до регулиране на световната търговия и хуманитарна защита. С 25 квалификационни опции можете да изберете да се специализирате в различни области на международното публично право.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски