Pravnikursove.com

Програми Право на обществен интерес, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Един LLM в публично право Лихвен е отличен избор за тези, които се стремят да направят света по-добро място. Тези, които притежават тази Завършил степен имат възможност да участват в обществени услуги чрез предоставяне на специализирани юридически съветник на благотворителни организации, неправителствени организации, държавни институции и предприятия.

 

Какво е магистър по право в публично право лихви? Това е степен завършил ниво, обикновено запазени за онези, които вече са завършили някаква формална юридическа образование. Тези, които преследват тази LLM го направят, за да получат по-специализирани знания в определена област на правото на обществен интерес. Тъй като тази област е богат и разнообразен, има няколко пътеки на обучение, от които учениците могат да избират. Учебници райони могат да включват правата на човека, политиката за околната среда и защитата на потребителите.

 

Съставянето на LLM в публично право Лихвен осигурява редица предимства.Тези, които притежават тази степен сме в състояние да се гради върху съществуващите си правни знания да станат експерти в определена област на правото. Това може да ги направи много ценни активи, както в обществения и частния сектор.

 

Трудно е да се прецени точната цена на донесла тази степен, както за обучение и разходите за издръжка, ще зависят от държавата и институцията. Поради тази причина е важно, че кандидат-студентите задълбочено изследват разходите, свързани с програмите, в които те се интересуват.

 

Тези, които притежават LLM в публично право лихви се считат експерти в своите области, и като такива те са в конкурентна позиция за заетост. Завършилите могат да си намерят работа с правителствени агенции, неправителствени организации или групи за застъпничество. Традиционен частна практика също е опция, тъй като са юрисконсултите позиции с корпорации и други стопански субекти.

 

Много институции приемат онлайн приложения за тази степен. Препоръчително е да се старателно изследвания изискванията за прием преди да подадете кандидатурата си. Тази информация може лесно да бъде намерено чрез нашата програма обява. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

1 резултата за Право на обществен интерес Filter

LLM Публичното международно право

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания Nottingham + още 1

Осигурявайки Ви обща международна юридическа квалификация, този курс може да бъде пригоден към конкретен специализиран интерес като опазване на околната среда, международна търговия или човешки права.