LAWSTUDIES

Търсене на LLM и програми по право Пуерто Рико тук!

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Един LLM (Магистър по право) е усъвършенстван закон степен, която помага на подготовка на учениците със специализирана правна подготовка. Курсове често съчетават научните изследвания, курсова работа, и една теза. LLM програми често се една до две години, за да завърши.

Има няколко институции за висше образование, разположен в целия Пуерто Рико, с Университета на Пуерто Рико е най-старият и най-големият. Като територия на САЩ, гражданите могат да имат достъп до допълнителни възможности за образование.

LLM Пуерто Рико - Запишете се за LLM Пуерто Рико. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Пуерто Рико тук!

Резултати Filter

Магистър по право (LL.M.)

University of Puerto Rico - Río Piedras
Пуерто Рико, Сан Хуан
LLM
01 Aug 2020
<
Редовно обучение
31 Jan 2019
испански
Campus

Програмата "Магистър по право" има за цел да развие адвокати в принципите и процедурите на правните системи на англо-американската традиция и гражданското право. LL.M. Тя е пр ...

Научете повече