LAWSTUDIES

Програми Сливания и придобивания, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Оборудването на студенти с висше образование, магистър по право или LLM, е завършено ниво. Повечето програми LLM имат баланс на курсовете и изследванията, а някои може да имат изискване за теза.

Какво представлява LLM в сливания и придобивания? Изисквайки експертни познания както в областта на счетоводството, така и в бизнеса, плановете за обучение с акцент върху сливания и придобивания често са интердисциплинарни и включват динамично разнообразие от курсове. Корпоративното управление, търговските регулации, данъчното облагане и бизнес стратегията обикновено служат като гръбнак на тези програми, подготвяйки студентите да се занимават с управление на риска на високо равнище за транзакциите между различни стопански субекти. Тъй като много сделки се извършват в глобален мащаб, студентите могат също така да учат международни регламенти, свързани със сливания и придобивания. Обикновено се предлагат избирателни учебни счетоводни и икономически курсове, които допълват юридическото и бизнес обучение на студентите.

Уменията, придобити от завършването на магистър по право в сливания и придобивания, могат да помогнат на студентите както в кариерата си, така и у дома. Забележителните черти, общи за успешните завършили, включват добре развито чувство за бизнес проницателност, изключителни умения за разсъждение и отлични умения за финансово управление.

В допълнение към оценката на таксите за обучение, трябва да вземете предвид всички лабораторни такси, свързани с вашите класове, тъй като те могат значително да повлияят на вашия училищен бюджет. Други аспекти, които трябва да разгледате, включват местонахождението на университета, продължителността на дипломата и дали ще присъствате онлайн или лично.

Предвид специализираното естество на степента, повечето дипломи работят в частния сектор и могат да заемат много позиции на високо ниво в операциите и счетоводството. Специфичните кариери, които могат да станат достъпни за студентите, включват юридически специалисти, специалисти по сливания и придобивания, регулаторни съвети и корпоративни партньори. Докато повечето правни позиции ще изискват допълнителни пълномощия, има няколко кариерни пътеки, като например консултанти за спазване на клиентите и стратегически бизнес анализатори, достъпни на корпоративния пазар за тези, които нямат широка юридическа основа.

Предлагат се в световен мащаб програми за почасово и редовно обучение за Учене през целия живот в сливания и придобивания. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

3 резултата за Сливания и придобивания Filter

LL.M. Сливания и придобивания и корпоративно право

University Of Zurich - Faculty of Law
LLM
<
Задочно
<
4 семестри
Английски
Немски
Кампус

LL.M. Сливания и придобивания и корпоративно право

Научете повече

Програма LL.M

University Of California Davis (UC Davis) School of Law
LLM
Септ. 2021
Английски
Кампус

Юридическото училище в UC Davis е едно от водещите юридически училища в света. Гордеем се с нашата история на изключителна стипендия, преподаване и реално въздействие. Препода ...

Научете повече

LL.M. програма

University of Minnesota
LLM
Септ. 2021
Английски

Комбинирайте едно от най-добрите юридически факултети в САЩ с един от най-добрите му градове и ще получите Юридически факултет на University of Minnesota . LL.M. на Минесота Л ...

Научете повече