close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Съдебен спор, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Студентите, които получават юридическа степен и желаят да повишат знанията си за определена област на правото, могат да изберат да преследват МЖП. Този вид разширена степен на юридическа степен помага на студентите да… Научете повече

Студентите, които получават юридическа степен и желаят да повишат знанията си за определена област на правото, могат да изберат да преследват МЖП. Този вид разширена степен на юридическа степен помага на студентите да научат повече за определена област на обучение, тъй като се отнасят до правната област.

Какво представлява LLM в съдебните спорове? Студентите, които работят в тази степен, обикновено учат курсове, които се отнасят до практиката на съдебните спорове в правната област. Например, студентите могат да се занимават с усъвършенстване на съдилищата, усъвършенствани доказателства, преговори и управление на конфликти, досъдебна практика по наказателни дела и арбитражни курсове. Класовете могат да преодолеят етиката в рамките на съдебния процес и алтернативи на съдебните спорове за решаване на спорове.

Едно от основните предимства на придобиването на LLM в съдебните спорове е, че учениците могат да се научат как ефективно да решават споровете между двете страни, което може да им помогне да станат упорити и ефективни правни професионалисти. Те могат също така да подобрят познанията си за съдебните практики и да усъвършенстват своите тактики за съдебни спорове, които могат да им помогнат да печелят повече в кариерата си.

Няма определена цена за придобиване на подобна степен на юридическа степен. Това е така, защото колко дълго LLM в разходите за съдебни спорове зависи от много фактори, като например процента на обучение и дали програмата се провежда лично или в онлайн формат.

Повечето студенти, които завършват с LLM в съдебните спорове, стават адвокати в някаква форма. Докато някои решават да работят в частния сектор за търговски организации или физически лица, други могат да решат да работят за правителството като защитник. Тези, които получават тази степен, също могат да решат да придобият уменията си и да ги използват, за да станат професионални посредници, които помагат на бизнеса и лицата ефективно да разрешават конфликти извън съдебната система.

Тези, които получават LLM в съдебните спорове, могат да имат възможност да се включат в успешна кариера. За да получите допълнителна информация, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Loyola Law School
Лос Анжелис , Съединени Американски Щати

LLM по гражданско дело

LLM по гражданско дело -
LLM
Редовно
Английски
Кампус
 
Catholic University of Central Africa
Яунде , Камерун

Целта на това обучение е да се обучават юристи в съдебни и арбитражни дела.

Целта на това обучение е да се обучават юристи в съдебни и арбитражни дела. -
LLM
2 години
Френски
Кампус
 
American University Washington College of Law
Вашингтон , Съединени Американски Щати

Магистърът по Закона за застъпничество (Advocacy LL.M. Programme) в American University Washington College of Law , ръководен от юридическото училище Stephen S. Weinstein Tria ... +

Магистърът по Закона за застъпничество (Advocacy LL.M. Programme) в American University Washington College of Law , ръководен от юридическото училище Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, съчетава строг академичен компонент и широк спектър от практически съдебни спорове. Програмата предлага редица курсове, външни курсове и възможности за преследване на юридически стипендии и придобиване на преподавателски опит. Важни акценти на адвокатурата LL.M. Програмата е използването на съвременни технологии в съдебните спорове и обучението на адвокати по етични изпитания. Иновативната учебна програма на програмата ще подпомогне завършващите в подготовката за всички аспекти на съдебния процес. -
LLM
Редовно
Задочно
2 - 3 семестри
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук