LAWSTUDIES

Търсене на LLM и програми по право Танзания тук!

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Един LLM (Магистър по право) е усъвършенстван закон степен, която помага на подготовка на учениците със специализирана правна подготовка. Курсове често съчетават научните изследвания, курсова работа, и една теза. LLM програми често се една до две години, за да завърши.

Добрите идеи потвърдено от Tanzanians може да бъде основателна причина, за да се стигне до това Източноафриканската страна. Е, има много хора, които смятат, че говоренето суахили страната като добро място за живеене и да се насладите на тропически климат на региона. Културното дълбочина тук е просто си струва сблъскате, да научите повече на идеалите. Правата на човека са сериозно охраняван, и всички в страната има равни възможности за качествено висше образование. В колежа живот в големите градове на Аруша, селям Mwanza и смея S Струва си да опитате. Елате и се насладете на качествено образование на достъпна цена тук.

LLM Танзания - Запишете се за LLM Танзания. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Танзания тук!

Резултати Filter

магистър по право

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA
Танзания, Mwanza
LLM
01 Feb 2020
<
Редовно обучение
<
2 години
Английски
Campus

магистър по право Изисквания Продължителност на програмата Структура на степента Дисертацията ...

Научете повече