LAWSTUDIES

Търсене на LLM и програми по право Финландия тук!

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Finland, официално Република Финландия, е скандинавска държава, разположена в феноскандинавската района на Северна Европа.

LLM Финландия - Запишете се за LLM Финландия. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Финландия тук!

Резултати Filter

Магистър по екологична политика и право

University of Eastern Finland
Финландия, Куопио + 5 Още
LLM
01 Sep 2020
<
Редовно обучение
<
2 години
22 Jan 2020
Английски
Campus

Магистърската програма „Околна среда, природни ресурси и изменение на климата в екологичната политика и право” е нова мултидисциплинарна двугодишна магистърска програма, която ...

Научете повече

University of Helsinki
Финландия, Хелзинки
LLM
01 Aug 2020
<
Редовно обучение
<
2 години
11 Jan 2019
Английски
Campus

Информация относно езиците на инструкция Езикът на преподаване на програмата е английски. Най-малко 75% от степента трябва да бъде попълнен изцяло на английски език (например ...

Научете повече