LAWSTUDIES

LLM Женева - Научете повече за LLM програми в Женева - LLM в Женева

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат курсове или да се специализират в определена област, като например международното право, или да създадете потребителски курс на обучение, за да отговарят на техните лични интереси или професионални нужди.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

LLM Женева. Запишете се за LLM програма в Женева. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Женева тук!

Резултати Filter

LLM в международното хуманитарно право и правата на човека

The Geneva Academy Of International Humanitarian Law And Human Rights
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

LLM в международното хуманитарно право и правата на човека е една от най-иновативните и интелектуално предизвикателни програми в международното хуманитарно право (IHL) и права ...

Научете повече

Магистър по усъвършенствани изследвания в преходното правосъдие, правата на човека и върховенството на закона

The Geneva Academy Of International Humanitarian Law And Human Rights
Магистър
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Магистърът по усъвършенствани изследвания (MAS) в областта на преходното правосъдие, правата на човека и върховенството на закона (MTJ) е едногодишна следдипломна квалификация ...

Научете повече